Mar 27, 2007, 12:35 PM

Заедно 

  Poetry
646 1 3

Ти дойде! Дочаках те.
Сега си тук. Не си отивай!
Хвани ръцете ми, изгаряй ме!
Целувай ме и не заспивай...

До тебе съм. Не бягам.
Усещам те и съм щастлива.
И пак усмихната, не страдам.
Целувай ме и не заспивай...

Бъди до мен, докосвай ме!
Не бързай, време има.
Говори ми, омагьосай ме!
Сега сме заедно. Не заспивай...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??