Може би това си ти,
а може би така ми се иска
да докосна теб сега
със моята малка, нежна ръка,
да се вгледам в тъжните ти от болка очи
и да видя в тях отражението как гори.
Да осъзная, че и теб те боли,
но самотата ще е в двама ни, разбери.
За нас никога няма да има път,
ще има само две души, които ще се молят
поне във следващия си живот
да са заедно, като преди.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.