Заедно завинаги
Скъпа, още малко потърпи
и ще бъдем заедно завинаги,
знам, бавно времето върви,
но ще бъдем заедно завинаги.
Колко хубаво ще бъде,
когато бъдем заедно завинаги,
самотни няма да се будим,
щом сме заедно завинаги.
© Балрог All rights reserved.