Заем
Взех назаем ценното ти време.
Може би дължа ти златна сума,
но поне кажи ми,
колко струва всяка мила дума!
В пари ли искаш да ти върна
всеки час, за мене отделен.
Нима не виждаш, че всяка секунда
е вече заплатена със сълзи от мен!?
Сълзите ми не са добра валута,
но ми е напълно непонятно,
ако каже някой ценна дума,
как се връщат думите обратно!
© Елена Филипова All rights reserved.