Загубих битката с живота, загубих битката, с лошото и лошите хора.
Загубих битката с жената, с любовта, загубих, даже мисля, моята душа.
Загубих музиката, за която толкова живях - писах и се борих, да, изгубих.
Загубих още - думите, с които толкова крещях, загубих радостта от този ден.
Загубих аз... загуби и моето сърце, което вече не ще мечти да кове.
Тъжно ми е на този ден, защото аз нещастен съм роден...
© Андрей Иванов All rights reserved.