Загубих те от слабост и безсилие
да ти призная любовта си не можах
обичах те, а нямах сили от униние
така те пуснах в лапите на друг...монах
Загубих те, а още те обичам и желая
как да забравя теб и твоята особа
ти си точно феята за която си мечтая
не искаш мен, това уви го зная
Загубих те, сърцето ми е свито като камък
флиртувам с всички, но за тебе мисля ежедневно
как да забравя чувствата и мислите ти, които дала си за данък
на този когото си обичала и продължаваш да обичаш постоянно
Загубих те, преди да съм те имал
това ме смазва вътрешно в душата
защо те припознах за тази за която съм мечтал
не зная...питай ми сърцето и главата
Загубих те, а просто няма друга
която с тебе да сравнявам
как да опозная нечия душа без думи
и досега не ми е ясно....
© Борислав тодоров All rights reserved.