Jan 24, 2015, 7:56 AM

Зайчета 

  Poetry
338 0 0

 

 

 

     Когато слънцето пробие

     тъмни облаци оловни

     и светъл лъч измие

     скрежните прозорци,

     зная, пролет бяла иде,

     откога чакам я на гости.

     И изплуват спомени предишни

     за срещите с едни очи

     и нежните пролетни въздишки,

     оплитащи в мрежа две души...

     време на обсебващо омайниче,

     безвъзвратно веч отминало,

     събудено от слънчевите зайчета

     във вехнеща душа, но още жива...

 

 

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??