Кълна ти си във вечната си обич!
Заклевам се - ще съм ти вярна даже след смъртта!
Живота си бих дала, ако трябва
за теб, защото вечна в мен е любовта!
Повярвай - всичко бих ти дала!
Повярвай - никой никога не съм обичала така!
И вярвам, заедно ще сме дори след края,
защото знам, че ти си моята съдба!
© Юлиана Цекова All rights reserved.
красив стих. с много обич за теб.