Jul 9, 2007, 10:00 AM

Заклето 

  Poetry
678 0 7
 

Заливаш ме! На пресекулки дишам.
А думите замират недовършени.
Мигът приема щриха недвусмислен,
с цвета на твоите очи го нарисувах.

Объркваш ме... и толкова е хубаво.
Спасение във хаоса намирам.
Не зная как, но ти ще ме научиш.
Душата си да чувам и обичам...

© Радостина Марчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??