Твоя да съм, мен да виждаш само,
мен да чакаш и насън, любими,
с мен да бродиш, с мене да тъгуваш,
моите устни само да сънуваш...
Моите очи да те събуждат,
мен да галиш с дума и въздишка...
Само с мен да ти е топло зиме,
само с мене пролет да те радва.
Мен да помниш и отвъд живота.
Мой да бъдеш те орисвам, мили,
мой да си до края те магьосвам.
Мой ще бъдеш - твоя ще съм само.
Ще те стигнат моите магии
и накрай земята - че ги носят
звуците, небето, вятърът
и в несвършващата ми любов се крият.
© Мима Иванова All rights reserved.