Nov 16, 2006, 10:51 PM

Заклинание против тъга 

  Poetry
828 0 0

Когато ти е тъжно, не провесвай ти глава,
А я гордо ти вдигни
И тогава в непрогледната тъма,
Ще видиш светлина.

Ще заблещука тя в очите ти
И ще те наобиколи - топла, нежна,
Тя ще те отведе от тунела леден,
От самотата зловеща.

© Кристиана Реймер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??