Заключено
В неравно време...
Чуваш ли
Спирачките скърцат
Шосето
Е хлъзгаво
През прозорците ми
Влиза само един лъч
Откакто ти си замина
Сега по въздуха
Те търся
И обувките си пълня със
Сълзи
Но ти не се връщай
Не ми говори
Защото в колата ми е хубаво без теб
Чуваш ли
Скърцат
И аз се въртя
И падам
И се препъвам
Шосето е хлъзгаво
И се движи назад
И ме влачи надолу
Аз никога няма да те стигна
Никога повече
Няма да те имам
Сърцето ми е заключено
В неравно време
Блъска по стените ми
И спира дъх да си поеме
А през прозорците ми
Само един лъч прониква
И утре ще е като днес
Нищо не се променя вече
Чуваш ли
Как скърцат
Виждаш ли ме
Прибирам се вкъщи
На гроба ти оставих цветя
Не ми говори
Сърцето ми е заключено...
16.10.2009
© Десислав Илиев All rights reserved.