Закон за привличането
През тъмните реки
на времето те търся,
познал гласа ти в
ехото на нежен стон,
толкова животи
изживяхме, а не свършва
присъдата ми по
най-първичния закон.
Векове безброй, да те
губя и винаги намирам,
свойта участ аз отдавна
волно съм приел,
към теб да бягам и
никога да спирам,
моя страстна,
светлолика цел.
© Запрян Колев All rights reserved.