Колко ли момичета
са писали
обичам те
по плажа,
преди морето да изтрие
завинаги
мечтите им...
И спомените
колко ли остават
в тебе,
преди усмивката ти
да се скрие...
Колко дни
са останали
забравени,
защото всеки следващ
е като предишния...
Напомням ти,
на всяка перла
във сърцето,
се крие песъчинка...
© Ивона Иванова All rights reserved.