Сърцето Казваш е часовник грешен
ръждясващата плът загнива
пищи червиви наставления
и бързо в дупката се скрива
Отравя кръв и кост и слово
горчи обвивката му тлъста
тежи заразата като олово
и с присмех сваля ме от кръста
© Никифор Никифоров All rights reserved.