За хора нещастни - мъка голяма.
За хосписи пари почти няма.
Туй е предизвикано от политици долни.
Дали ако те бяха нелечимо болни,
щяха да вземат бонуси за сметка на човешки живот!?
Защо третират обикновения човек като скот?
Да се гаврят така с хората - как не ги е срам!?
Как сме ги издигнали толкова високо - там,
на върха на това общество?
Що за изрод е това същество!?
© Георги All rights reserved.