Oct 1, 2007, 1:40 PM

Закърпено 

  Poetry
824 0 3
"... и колко близо усещал те бих аз
до себе си тогаз..."
                 П.К.Яворов


отверстията
на мълчанието
дишат безлогичност
пришиваме ги
на очакваното
със изпраните конци

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??