Ти може би няма да ги чуеш,
но за теб има написани думи,
късно вечер по тъмно,
когато най-много боли.
Може би трябваше смело
да ги кажа в твоето лице,
когато още имаше време
и ти щеше да разбереш.
Вече знам, че няма да дойдеш
и няма да бъдеш до мен.
Любовта не може да живее в едно сърце,
трябва да бъдат две!
© Ваня С. All rights reserved.