Oct 10, 2009, 5:20 PM

Закъснение 

  Poetry » Humour
663 0 2

Събудих се, погледнах към часовника,

отново се разбързах.. как можах да се успя.

Огледах се, а после се подхлъзнах -

кучето отново бе направило земята във вода.

 

Изправих се, започнах да се нервя -

точно днес ли трябваше да се успя.

Облякох се набързо, после тръгнах

и видях... каква беля!!!

 

Блузата си бях облякла наобратно,

а косата ми хвърчеше на една страна,

прибрах се вкъщи и се преоблякох,

но този път в пижамката... и пак си легнах да поспя.

© Марина Буюклиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??