Щастлива, че гласа ти слушам,
аз се усмихвам от сърце.
Докато тя си взема душа -
преди да се притисне в теб!
Навярно вече я приспиваш,
а като в дупка на паркет,
аз чакам няма, полужива
и пиша "всичко е наред!".
Сега, когато вече зная,
светът внезапно отесня.
И сякаш сме в едничка стая.
Ще тръгвам. Даже закъснях.
© Цонка Петрова All rights reserved.
Поздрави!