Залей ме, Слънчице, с любов,
в деня ми искрено светлей!
Безспир да чувствам твоя зов -
залей ме, Слънчице, с любов!
Да бъде всеки миг по- нов
ти пътя ми към теб огрей!
Залей ме, Слънчице, с любов,
в деня ми искрено светлей!
В деня ми искрено светлей,
превлюбен в теб да съм щастлив!
Отново с топлина запей -
в деня ми искрено светлей!
Животът с теб е чародей,
разцъфва с аромат красив!
В деня ми искрено светлей,
превлюбен в теб да съм щастлив!
Превлюбен в теб да съм щастлив -
залей ме, Слънчице, с любов!
Дарù ми знак благочестив,
превлюбен в теб да съм щастлив!
Смени венеца ми трънлив
с дихание от нежнослов!
Превлюбен в теб да съм щастлив -
залей ме, Слънчице, с любов!
© Асенчо Грудев All rights reserved.