Безкраен залез,
огън и вода.
Пътека златна,
лъч на красота.
Вълните галят
с лятна топлина.
Донася бризът,
морска синева.
Самотна чайка,
крясък, тишина.
Денят отлита.
с морните крила.
Остава спомен,
идва вечерта.
Едно момиче
носи любовта.
Коси развети,
вятър, самота.
Морето нежно
в нейната душа.
Прекрасен път е
само светлина.
Тя пее песен
в райски небеса.
Животът вечен
носи Обичта.
© Гедеон All rights reserved.