Припадат сиви петна...
А небето напролет е щастливо!
Слънчев залез. Птици игриво
събират деня с нощта.
Къде сте нежни звезди?!
Саван безмълвен ви покрива.
Далечни, чувствата изстиват...
И времето не ги спести.
© Стойчо Станев All rights reserved.