заличи ме
изтрий ме със гума
от листа си
заличи ме във спомена –
празно вали
заличи ме в живота си -
неми от истини
бавно крачим към себе си
обич
върви...
заличи ме
от устните –
нямаше смисъл
заличи ме от нощите -
ням полутон
заличи ме в градината -
розите съхнат
заличи ме във шепота -
нямаше стон...
заличи ме във себе си -
кратка история
ще те бави по пътя
в работния ден
заличи тази глупава
стара феерия
от усмивки и радост
шеги и от мен
като мечешки лапи
в кутия от спомени
като думи забравени
чифт обици
заличи ме
невидими крачим към себе си
заличеното време
отваря врати
© Нели Господинова All rights reserved.