...
Не няма да ти искам пари,
не струвам както някои хилядарки,
любовта ми е най-скъпото имане,
не го продавам - подарявам ти го.
Не няма да искам имоти,
мога да живея в колиба,
задръж си банкнотите
и без тях съм си щастлива.
Заменям сърцето си
със тази,
която ти обещава любов
искам вече да не страдам,
защото във нейното сърце
няма нищо.
© Jivka Koleva All rights reserved.