Замислям се за раздяла
Вече не чувствам това, което преди,
целувам те, но просто ей така,
когато те видя, сърцето не тупти,
обичам те, но няма я страстта...
Всичко ми е толкова еднакво вече,
а ти изгаряш още от любов,
дори не ми липсваш като си далече,
замислям се, че искам друг живот...
Всеки ден с внимание ме заливаш,
но на мен ми е празно - безразлично,
вече не с мисълта за теб заспивам,
вече не по онзи начин те обичам...
Вече по-рядко искам да те целувам,
а ти бленуваш толкова целувка моя,
вече не те гледам, нито те ревнувам,
дори не се наричам още твоя...
Вече не искам да бъда докрай с теб,
а ти мечтаеш с мен да остарееш,
в сърцето ми няма огън, всичко е лед,
който още не можеш да забележиш...
Съжалявам, скъпи, но искам ново начало,
което едва ли можеш да ми предложиш ти,
виж, сериозно се замислям за раздяла,
а ти не подозираш за това дори...
25.07.2011
© Радослава Михайлова All rights reserved.