Oct 18, 2008, 1:46 PM

Замък от илюзии... 

  Poetry
768 0 12

 

Замък от илюзии,
къщичка от спомени.
Между тях душата ми
все си е бездомна.

Все лекувам Пътя –
да не би да свърши.
Длъжна съм да помня.
Да мечтая – също.

Замъци се срутват,
Къщите изгарят.
Орис – да живея
все насред пожари.

Да започвам с края
крайното начало.
Може би е вечност
времето ми спряло.

Сигурно е обич
все да съм бездомна,
докато успея
Пътя да запомня.

© Лили Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??