Заключвам -
ти, тръгвай!
Ти тръгвай - веднага,
че палиш и пръскаш
опасни искри!
Заключвам!
Отвътре!
Заключвам
и
бягам -
навътре, към себе си -
ти страшно гориш!
Заключвай
и бягай!
Потъвай навътре,
в света си,
свойта пътека поел,
ключът надалеч от сърцето
си слагай
и бягай,
и бягай
към избора, в който
преди си се клел!
© Анжела Иванова All rights reserved.