Oct 24, 2008, 9:29 AM

Запази ме! Запомни ме! 

  Poetry » Love
741 1 7
Аз тръгнах...

Тихо и спокойно
пуснах твоята ръка.
Нещо странно ме повлече
към бездната от самота.

Спомени нахлуват плахо,
да не би да наранят...
Капчица по капчица развалят
така прекрасния ни свят.

Не плача...

Вече нямам сили...
Всичките останаха със теб!
Живей! Бъди щастлив!
Но не обичай!

Запази ме в себе си такава,
каквато бях тогава...
Запази ме! Запомни ме!
Ще се върна!

© Поли Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??