Когато слънцето изпепели
Земята ,тази синя запетайка,
далече някъде ще завали,
а Ева може би ще става майка
А всички ние, шепа звезден прах,
ще се размесим с хаоса в безкрая
пречистени от спомени и грях
спасени и от ада и от рая.
© Димитър Димитров All rights reserved.