Jun 25, 2013, 10:08 PM

Заплачи 

  Poetry » Love
575 0 3

Oтново си отива любовта.

Най-тъжната балада пак звучи. Плачи!

Сърцето щом го има – то скърби,

когато си жена, когато те боли!

 

Сълзите остави да потекат...

 

не си от камък, а от плът и кръв.

Живот тупти в лявата ти гръд.

Човешко е да плачеш!

 

Сълзите остави да потекат...

 

страх ме е от погледа ти празен.

Защо присви така очи?

Нали си тръгвам  - Заплачи!

 

Сълзите ти обаче не потичат...

 

Сега ти мене ли ще предадеш,

чe за всички други дълго плака,

a само аз обикнах теб...

 

Сълзите ти обаче не потичат...

 

Отново си отива любовта.

Най-тъжната балада пак звучи. Аз плача...

Сърцето щом го има – то скърби,

когато си мъж, когато те боли...

 

 

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Имаше едно стихо, не помня на кого от сайта, там засягаха темата за т.нар. "мъжки сълзи" и всички дружно стигнаха до истината, че когато мъжът заплаче, то значи е искрен, значи е истински влюбен! Аз също мисля така! Поздрави за творбата!
  • също и за промяната в хората , изстудяването,за това ,че този който обича истински плаче независимо жена или мъж-мъжете също плачат ,но никой не ги вижда
  • Раздяла...
Random works
: ??:??