Капките удрят прозореца, духна вятър събудиха се листата, вятъра удря стъклата и слънчевия лъч уцели лицето на човека, който зърна небесата, високите сиви сгради, хора презкачащи локвите по тротоара, децата играещи близо до фонтана, живота ми е като рана зараства бавно докато гледам екрана, високите згради сивите улици това ме пренуди да кажа чао на родния си дом, екрана се изключи филма приключи.