Заших тъгата
с тънката игла
на истината
и здравия конец
на радостта.
Подгънах болката
и скрих я
там в опакото
на страстта.
Изгладих вярата,
а закачалките - илюзии
изхвърлих
и със нови ги смених.
Изтупах
наметалото на музата
и тръгнах
за ръка
със моя стих...
© Веселка Стойнева All rights reserved.