Jan 8, 2007, 3:26 PM

Защо ? 

  Poetry
626 0 2

Защо душата ми е толкова самотна,
защо съдбата ме наказа толкова сега,
защо ли плаче в мен сърцето
и защо те чакам всеки миг с надеждата
          ЗА ЛЮБОВТА!


Защо не мога да усетя твойта нежност в нощта,
защо не мога да почувствам твойта топлина,
защо, когато кажеш думите
                      "Обичам те",
това ми дава сили аз да продължа!!!


                 
Защо в мечтите ми ти си една необятна звезда,
защо в сънищата ми си човек с ангелска душа,
защо, когато знам, че до мен те няма, изпитвам толкова ТЪГА,
но знам, че ме обичаш и това ми дава крила!

© Аааа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!Рисуваш много хубаво,а явно и пишеш така Всичко най-най от мене
  • Защо,защо,защо, толкова много въпроси без отговор! красиво е браво!
Random works
: ??:??