„Сълзи, потекли от любов”
Това ли искаш да призная?
„Аз плача днес за теб”, защо?
Това дължа ли ти, не зная!
„За тебе мисля всеки миг
и друг очи ми не поглеждат,
не искам да се разделим”,
кажи, защо да те подвеждам?
Напротив, всичко е лъжа!
Ти просто си добър приятел,
минаващ често у дома,
когато чувствам се самотна.
Сега не страдам от любов!
Защо сърцето да събличам?
Аз искам мъничко простор,
а не безумно да обичам.
Не искам повече от теб.
Едно сърце аз пазя в мене,
което някаква любов
не давам да ми го отнеме.
© Боряна All rights reserved.