Jun 8, 2008, 10:09 AM

Защо... 

  Poetry
648 0 2

Защо са ми тези бездънни,
тежки и горчиви дни -
бездушни, безгласни, трънливи мигове...
Защо са ми тези болезнени и осквернени самоти -
безпътни, оскърбени думи...
Защо са ми тези болчици неуловими...
Къде сгреших? Аз искам ги, жадувам ги...
Поне да бъдат само Мои!

© Миленита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??