Защо ми се случва всичко това,
защо трябва да страдам така?
Защо не може малко да ми потръгне,
защо трябва животът ми в мъка да се превърне?
Не мога повече така,
да страдам и да си мълча,
да подтискам всичко в мен
и да живея ден за ден!
Сърцето ми се къса, разбери,
и май скоро ще спре да тупти.
То толкова много преживя,
то се съсипа от любовта!
© Диана Станева All rights reserved.