Защо нахлу така в живота ми?...
Защо ти беше да ме караш да се влюбвам в теб?...
Защо завладя сърцето ми и го накара да те обича?...
Защо си последният, когото обичах?...
Защо повече никога няма да обичам?...
Защо си най-значимото в живота ми?...
Защо сърцето ми ще носи твоя белег до края?...
Защо искам да ти отмъстя за всички мъки досега, а все не мога?... Боли...
Защо си играеш с мен, а аз все още ти вярвам?...
Защо?…
© Ив All rights reserved.