Jan 24, 2014, 4:54 PM

Защо 

  Poetry » Love
619 0 4

Защо ръцете ми са остарели?! -

за мен часовникът е спрял.

Отдавна дните не минават

и всеки ден, един и същ е - бял.

 

Всеки празен кадър се повтаря... -

няма спомени на лентата след теб.

Градът утихна  и светът престана

в годините да се върти за мен.

 

Никога не те забравих, все те чаках

до залез,  всеки ден едва. Едва

след залез идваше, но някак
единствено в очите ми - като сълза.

 

Днес времето изтрила е сълзата  

през всичките години сякаш на тъга.

Сега защо ръцете ми са остарели

питам?! - Защо не с теб, а в самота...

 

 

Р. Иванова

 

 

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това,което е наистина добро, трябва да се оцени подобаващо!
  • Може би ръцете ни остаряват само ако няма кого да прегръщат...
    Замислих се. Поздрав!
  • Благодаря за оценката
  • Лаууууу.Голямо Лауууууу.

    Възхитително е....Много болка и тъга....много преживяни и непреживени чувства....Страхотно е!
Random works
: ??:??