Защо ли трябваше да те срещам?
Защо ли в любов обрекох се аз?
Защо за тебе често се сещам?
Защо без теб минутата е час?
Защо сърцето теб избра?
Защо,като има толкова мъже?
Защо за теб отронвам сълза?
Защо протягам към теб ръце?
Защо надявам се на чудо?
Защо си в моите мечти?
Защо обичам те лудо?
Защо без теб сиви са дните ми?
Защо любовта е сложно нещо?
Защо е толкова болезнена?
Защо става ми горещо,
когато до тебе се докосна?
© Пролетното момиче All rights reserved.