Омръзна ми от хорска простотия,
омръзна ми от болни умове,
омръзна ми от земна немотия,
омръзна ми от низки духове.
- Защо омразата ни е на почит?
- Защо завиждаме изобщо?
- Защо животът ни е с грешен прочит?
- Защо невежеството е всеобщо?
- Защо децата ни растат в тъма?
- Защо убиваме кристалната им вяра?
- Защо ги тровим със миазма на греха?
- Защо ограбваме душите им без мяра?
Светът за истината ще узрее,
че свята е посятата надежда
и вярата ни никога не ще изтлее,
че Бог на светъл път извежда.
© Неземна All rights reserved.