May 12, 2015, 1:56 PM

Защо? 

  Poetry » Love
322 0 1

Защо не виждаш, 

когато те гледам?

 

Защо не чуваш, 

когато ти пея?

 

Защо не слушаш, 

когато говоря?

 

Защо не чувстваш, 

това, за което милея?

© Евгения All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??