Защо умира любовта?!
Защо нашата съдба така пожела...?!
Защо не си до мен сега - не зная!?
Защо ли мисля, че дошъл е края?!
Не мога аз вечно да обичам
и след някого да тичам,
а той да ме лъже долно...мръсно...
и да няма ник'во чувство!
Така постъпват с мен...да знаеш
и дори и да не го признаеш
и ти така постъпи с мен
и ме изостави в онзи ден...
И сега година и половина
след това...аз още те обичам,
за теб мсиля и мечтая
и все повече и повече
те желая...
© ДаяНчеТооо All rights reserved.