Отново сама. За кой ли път?!
Дори и в теб аз срещам самотата.
Едва ли празните очи и тази плът
ще запълнят в сърцето празнотата.
Защо ли съм със теб?!
Какво ни свързва,
щом чувства топли няма да горят?
Душата ми от тази хлад премръзна...
А дрехите на пода ни лежат.
Не те виня... бе само моя грешка,
повярвах в теб
и в мига остарял.
След тази нощ какво стои насреща?!
Завързан пътник, взел си своя дял.
Е, сбогом - слабостта е във жената,
мъжът не знае думата "боли".
На мъжка чест висока е цената,
но едва ли някога ще я научиш ти...
© Дарина Бакалова All rights reserved.