Защо ми даде тази роза,
да я захвърля ми е жал,
в душата си ли да я сложа,
там ще увехне от печал.
Отдавна вече вази нямам,
последната я счупих с плам,
какво със розата да правя,
ти имаш опит по-голям.
Защо ми даде тази роза?
© Ивон All rights reserved.