Защо не вярвам вече на жените?
Защото срещнах няколко от тях!
Опитваш се да им свалиш звездите…
А те се влюбват – чак те хваща страх!
Защо не вярвам вече на жените?
Защото те обичат – да, наистина…
Но не показват свойте мисли скрити,
защото са едни добри артисти…
Те винаги спестяват си по нещо,
запазвайки частицата за себе си.
А от желанията им горещи
оставаш просто целият изгребан…
Не вярвам на жените! Казус сложен!
Ала защо все още ги обичам?
Ами защото знам - без тях не можем!
А и без тях… животът е различен…
09/09/2011
© Георги Ванчев All rights reserved.