Какво да напиша за плътния мрак,
когато възпяват го всички,
не знаят, че с мисъл създават батак,
а после ридаят самички.
Какво да напиша, когато сами,
докарват си автосугестия,
когато със плам, предизвикват беди,
а после сънуват амнистия.
Когато харесват в тъма да стоят,
и злото със жар призовават,
когато чрез буквите, мрака роят,
и бесове в стих възхваляват.
Когато, да бъдеш зловещ си е хит,
и всички във хор ти припяват,
а който е светъл, превръщат го в мит,
доброто за зло, заклеймяват.
Пишете, кой както си вижда света,
но Бог за това, не винете,
а после: - Горчиво!!!... си пийте греха,
наздраве... и друг не съдете.
© Неземна All rights reserved.
Тук си за да си щастлив
Когато вървиш със уверена крачка
и вярваш, че всичко е в твойте ръце
пътеката твоя ще бъде прекрасна
огряна от твойто щастливо сърце.
Каквото си мислиш това ти се случва
на злото животът отвръща със зло,
а когато обичаш Бог те обгръща
със здраве, късмет, любов и добро.
Помни, че си тук за да бъдеш щастлив,
а всички проблеми каляват душата
прескачай препятствията те ти помагат
да станеш по-силен, велик и могъщ.
Благодаря ви, момчета