Една покана за кафе
красавицата спяща в мен събуди,
със важен глас я аз приех,
а се разскачах като луда.
- Голяма работа - едно кафе?! -
ме гледа огледалото учудено.
- Едно кафе - защо пък не?! -
му се изплезих и намигнах влюбено.
© Ивон All rights reserved.