Apr 7, 2008, 8:22 PM

Защо се разплаках, когато дойде? (Ти много болиш) 

  Poetry
726 1 3
Защо се разплаках, когато дойде?
Нали съм щастлива, защо пак сълзя?
От щастие се усмихвам, не ми се реве.
А сега напомням дъжд, напукващ леда.

Защо ми се къса сърцето, кажи?
Усещам ръката ти и знам, че ще липсва.
След ден или два, даже месец почти,
ти пак ще си тръгнеш и аз ще съм никоя.

Затова май се разплаках. То пак е от болка.
От твоята липса в моето бъдеще страшно.
Защото те искам, плашещо много,
а знам, че съм само за твоето ''картко''.

И не бягаш от мен. Ти просто си тръгваш.
С лека усмивка и малко тъга.
Дори не ти липсвам... мъничко нужна...
не съм ти дори троха в любовта.

Недей да се връщаш! Излез от живота ми!
Исках те в него, но много болиш.
Още едно твое завръщане (копка в сърцето ми)
и то ще се пръсне в лицето ти...
...
Ти много болиш!
 

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??