Какво сторих,
къде сгреших,
как те нараних,
че страстта в теб убих???
От вятъра ще те ревнувам,
от слънцето, от въздуха дори!
От сънищата си ще те открадна,
но ти ще бъдеш мой, помни!
Защото ти си мъничко различен...
В теб има страст, магия!
В теб има злоба и коварство!
В теб има нежност и любов!
И винаги ще виждам човека,
който аз обичах,
дори до болка променен!
Кажи ми как успях да те загубя
преди да бъдеш мой дори?
Защо? Какво и как направих???
...Кажи, кажи ми вече не мълчи....
Написано с много сълзи в една дълга нощ!
Мигличка! 20.02.04...
© Мигличката All rights reserved.